Saturday, 4 August 2012

harap harap jadi,

Alhamdulillah dah sampai perlis dengan selamat, haha.

best dapat berkumpul dengan family and makan dengan diorang,

tiba tiba mama buka mulut pasal merisik tu, tah kenapa tiba tiba rasa dup dap dup dap

kali ni tak boleh diam dah memang kena jawap semua,

nasib baik mama boleh terima jawapan aku,

teringat bila mama cakap nak tunang 4 tahun macam macam bole jadi,

dan aku terus jawab kakak dah kawan dengan dia selama 4 tahun,

terkejut bila mama cakap 'ok lah if camtu'.

terfikir, tu tanda mama terima dia kah,

tapi betul gak apa mama cakap 4 tahun tu lama,

mama just nasihat esok nak pergi makan makan rumah tok,

if diorang tanya pasal ni, tak perlu ulas apa apa,

just senyum, alaaihaii kena berdepan dengan

mak cik mak cik aku yang pot pet pot pet macam pipit mesti mencabar,

apa pun aku tetap appy, just hope everything will be ok, =)





No comments:

Post a Comment