Saturday, 21 July 2012

first day!

asalamualaikum! hari ini adala hari pertama puasa dan hari ini aku kena puasa without family.

tapi tak pa, tahun lepas pun dah pernah lalui cuma yang bezanya taun ni aku balik masa raya ja.

aku masih tidak berpuas hati dengan seorang sahabat yang dahulu rakan baik aku,

just harap bulan puasa ni dia akan jadi lebih baik, ingatlah, gipun aku dah maafkan hang,



kepada sahabat, tak kan sebab lelaki kita jadi camni,

No comments:

Post a Comment