Thursday, 19 January 2012

sakitnyaaa

im single and im not ok,

entry ni ada unsur2 kegelian sikit,so..kalau x tahan x yah bca,,hehe

hahahah..harini officialy aku singlee, but aku xkan remove apa2 sal dia kat blog nie, erm.. 

seriously aku sedih but aku just pendamkan, nak nages pon x guna dah, nak meraung pon x guna,

just relax n cool but i still hope that kami akan couple balik. i hope,just hope takpe kan...

2 jer entry for today, yg aku tawu aku salah..=]

padan muka AKU!!





i just want to say that I LOVE YOU FOREVER..

3 comments:

  1. sabar...ni dugaan dalam sebuah percintaan..kita..

    ReplyDelete
  2. kalau ada jodoh, takkan ke mana. Just pray for the best okay :)

    ReplyDelete