Thursday, 5 May 2011

interview~~

28.04.2011(khamis)
arini aq bru nak cita sal pengalaman aq interview aritu...baru tringat nak tulis..adess..

aq interview dkat ipg batu rakit kuala terangganu untuk TESL..

gila roi x expct dpat benda nie...ckp bi pon teketaq2..xpalah aq p gak..
pkul 7.30 aq dah ada kt citu dah...besa laa excited...

pkai baju warna biru lembut sepert yg dcdangkan oleyh guru kauselorku cikgu alimah...
siap ngan nametaq lagi..prasan jadi cikgu dah..

masa aq p 2 baru ada  3 org,yg aq ingat nama miera,intan n syamsul,yg syoknya semua birthday bulan 12..

masa first masuk kami kena wat ujian insak selama 30 minit,,ada 135 soalan..mcm soalan pasal kita berminat tentg keguruan laa,jwpan dia antara A n B ja..

leps ujian tu kena berbincang lam kumpulan plak,,bincang pasal favourite teacher n how ur teacher make u get excelent result,,,

aq crita sal cikgu bm aq..ckgu roha..lawak gila kot grammar lintang pukang...ahh bantai ja...
patu untuk individu pulak..

  • tell us about ur background
  • latest isu about education
  • about novel that u have read,
  • synopsis n moral value.
  • do ur parents influence u..
lebih kurang cm2 laaa soalan dia...alhamdulilah boleh jawab,,

hope dapat,,,hehe.,=]

2 comments:

  1. laaa.. kat ipg batu rakit ka??
    aritu kak aku tinggal moto kat umah dia..aku ngan abah aku melilau sampai situ ang tau..
    hahaha.. jauh gak kan dr kawasan umah tu

    ReplyDelete
  2. agaklaa..
    aq p pon awai masa temuduga 2..syok2

    ReplyDelete